3 snacks + 4 retter
SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Krustade - rogncreme - urter - citron
Vol au vent - skaldyrssalat - piment d’espelette
HJEMMEBAGT BRØD & SMØR
“AMÜSE BOUCHE”
Let røget jordskokkesuppe - chips - krydderurteolie
BAGT VESTERHAVSTORSK
Serveret med cremet græskar - ristede kerner - dehydrerede tomater - sprøde urter - bisque
på blåmuslinger & vadouvan
DANSK OKSEMØRBRAD
Sprød tærte med rødvinsbraiseret okse, solbær & syltede svampe - terrine på trøfler &
kartofler - artiskokcreme med røget marv - pebersauce på varme krydderier
CRUNCHY CHOKOLADE BAR
Fyldt med hvid brownie - mousser på passionsfrugt & hvid chokolade - mango gelé
Serveres med passionspuré samt ristede hasselnødder & tørrede abrikoser vendt i lun
karamelsauce
600 kr. pr. pers.
(min. 2 pers)
TILKØB
10 g. Baerii caviar - blinis - rødløg -
citrus-creme fraiche
- 220 kr.
*
3 slags oste - sylt - kompot - hjemmebagt knækbrød
- 150 kr.
*
Østers - ponzu - melon - basilikumsolie
- 40 kr. stk.
*
Østers naturel med frisk citron
- 40 kr. stk.
(østers leveres åbnet)