Gourmet catering

Gourmet catering i særklasse

á la maison dining tilbyder catering i særklasse til større og mindre anledninger som firmaarrangement, bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, møder, jubilæum, julefrokost og meget mere i hele landet. 

Med en enorm passion for gastronomi, sætter vi en stor ære i at levere retter i højeste kvalitet. Det gør vi bl.a. ved altid at anvende de bedste friske råvarer og ved at at lave hver ret med omhu og præcision. 
Vores menuer bliver sammensat meget nøje, så smag og det visuelle udtryk går hånd i hånd.

Praktiske informationer om á la maison dining's catering

Vi kan tage hånd om hele opgaven som en totalløsning, så du blot skal læne dig tilbage og nyde en middag med dine gæster. 

Vi tilbyder også catering ud af huset uden kok, hvor vi enten leverer maden på en ønsket adresse eller hvor I henter den på vores adresse i Odense. 

Ønsker du maden leveret uden en kok, vil det kun kunne lade sig gøre på Fyn og i Trekantsområdet omkring Vejle, Fredericia og Kolding. 

Bestil gourmet catering til dit næste arrangement 

Vil du gerne høre mere om konceptet, menuerne eller andet? Eller ønsker du at bestille en gourmet catering fra á la maison dining med det samme? Så kontakt os allerede i dag på telefon 28 88 88 81, mail mail@alamaison.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Uanset om du er klar til at bestille, eller lige har brug for at tage en snak om hvilke muligheder der er, så er du meget velkommen til at kontakte os uforpligtende. 

Vi ser frem til at høre fra dig, og til forhåbentlig at give jer en uforglemmelig madoplevelse.

Skal vi stå for maden til jeres næste arrangement?