Om os

á la maison dining - private dining & catering af Niklas Jensen

á la maison dining er mit koncept hvor jeg tilbyder eksklusiv private dining i private omgivelser såvel som til bryllupper, konfirmation, møder eller anden begivenhed.

Vi tilbyder også catering ud af huset uden en kok hvor vi enten leverer maden eller du afhenter den på vores adresse.

Med vores koncept ønsker vi at skabe rammerne for en uforglemmelig aften, hvor du kan læne dig tilbage og være tilstede for dine gæster.
Vi tager os af alle forberedelserne og kommer hjem til dig for at tilberede og lægge en sidste hånd på et lækkert måltid mad.

á la maison dining er en helhedsoplevelse hvor du kan byde dine gæster velkommen uden at skulle stå i køkkenet, vi sørger for et lækkert måltid mad så du kan stå for et fantastisk tilstedeværende værtskab.
Maden vil blive serveret og præsenteret ved bordet, og er i mere en 12 personer vil vi have en tjener med ude så i får den bedst mulige oplevelse med os.

Vi medbringer selv tallerkener, så maden kan anrettes, så den kommer til sin fulde ret i udtrykket, da vi jo både spiser med øjne og mund.

Vi har vores base i Odense, men køre i hele landet.
Ønsker du mad leveret uden en kok vil det dog kun kunne lade sig gøre på Fyn og i trekantsområdet.

Del din á la maison dining oplevelse med os på Instagram #alamaisondining eller giv os en anmeldelse på vores Facebookside.

Velbekomme

Niklas Jensen, á la maison dining