Mad til konfirmation

Mad til konfirmation lavet af de bedste råvarer 

En konfirmation er et af livets første store fester, og en helt særlig dag specielt for de unge konfirmander. Derfor vil vi hos á la maison dining gerne være med til at gøre dagen til noget specielt, ved at servere en konfirmationsmenu ud over det sædvanlige. 

Vi tilbyder konfirmationsmenuer, skabt med stor præcision af de bedste råvarer, så I får en uforglemmelig madoplevelse på den store dag.

Vi tilbyder flere forskellige muligheder når det kommer til sammensætning af konfirmationsmenuen, og I er altid meget velkomne til at kontakte os for at tage en snak om hvilke muligheder der er, samt de ideer og ønsker I har. 

Vi laver alt fra 3-retters til flere retters menuer, både med og uden snacks til at starte med. Vores service inkluderer også opsætning af buffet eller som social dining.


Vælg det rigtige mad til konfirmationen 

Vil du gerne høre mere om konceptet, menuerne eller andet? Eller ønsker du at bestille mad til konfirmation? Så kontakt os allerede i dag på telefon 28 88 88 81, mail mail@alamaison.dk eller via kontaktformularen på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. 

Ønsker I á la maison dining til at stå for konfirmationsmenuen, tilbyder vi at stå for hele opgaven som en totalløsning. Vi klarer både maden, serveringen og oprydningen, så I kan koncentrere jer om at nyde dagen, middagen og jeres gæster.

Vi tilbyder også en lækker vinmenu til middagen, men der er også mulighed for selv at stå for dette. 

Uanset om du ønsker at bestille med det samme, eller lige har brug for at tage en snak om hvilke muligheder der er, så er du meget velkommen til at kontakte os helt uforpligtende. 

Skal vi stå for maden til jeres konfirmation?