Mad til fest

Mad til enhver anledning

Forkæl dine gæster med gourmet catering fra á la maison dining til din næste fest. 
Vi tilbyder forskellige retter skabt af årstidens bedste råvarer, der giver en oplevelse udover det sædvanlige.

Vores menuer sammensættes nøje, så både smag og håndværket går hånd i hånd. Vi sætter en stor ære i vores retter og derfor anvender vi kun friske råvarer, så du er sikret en lækker og smagfuld oplevelse. 

Vi leverer mad til alle begivenheder, uanset om det er private dining til et mindre og mere intimt selskab, eller barnedåb, konfirmation, bryllup, julefrokost, firmafest, møde, fødselsdag, studentergilde, nytårsfest mm. 

Mad til bryllup

Skal I holde jeres livs fest, så lad os hjælpe med at give en uforglemmelig middag. 
Et bryllup er en helt særlig begivenhed, og derfor ved vi hvor vigtigt det er, at alting forløber perfekt. 

Vi tilbyder forskellige muligheder, når der skal sammensættes bryllupsmenu og har I nogle særlige ønsker til den store dag, er I velkommen til at kontakte os for at tage en snak. I samråd med jer, finder vi den bedste menu der lever op til de forventninger og ønsker I har. 

Se mere om hvordan en bryllupsmenu kan sammensættes her:

Se bryllupsmenu

Mad til konfirmation

Konfirmationen er et af livets første store festlige begivenheder, og derfor en vigtig fest for mange. 
Vi tilbyder konfirmations catering hvor vi i tæt samarbejde med jer finder frem til en passende menu, der lever op til de ønsker I har. 

Der findes flere muligheder for hvad vi kan tilbyde, og derfor anbefaler vi at kontakte os for at tage en snak om, hvad vi kan gøre for jer. 

Se mere om hvordan en menu til en konfirmation kunne se ud her: 

Se konfirmationsmenu

Lad á la maison dining stå for maden til din næste fest

á la maison dining kan give dig og dine gæster en fantastisk oplevelse. Vi sørger for at levere en lækker menu som vi sammen finder frem til, så du kan nyde dagen og fokusere på dine gæster. 

Maden bliver serveret og præsenteret på bordet, og hvis selskabet består af mere end 12 personer, sørger vi for at der er en tjener med, så I får den bedste oplevelse. 

Vi medbringer selv egne tallerkener, for at retten opnår det helt rette udtryk. 

Vi sammensætter også gerne en vinmenu, der passer til menuen. Ønsker I i stedet selv at stå for vinen eller er dette naturligvis også muligt.

Ønsker I at høre mere, er I velkomne til at kontakte os uforpligtende på telefon 28 88 88 81, mail mail@alamaison.dk eller via kontaktformularen på siden, for at høre mere om hvad vi kan tilbyde. 

Vi står klar til at give jer en uforglemmelig helhedsoplevelse.

Kontakt os og hør mere