![Private dining & Gourmet catering - efterårs menu](/sites/default/files/inline-images/sesonmenu.png)
á la maison dining
Sæson menu
September & Oktober
Oplevelsen
Snacks:
Kyllingechips & purløgsmayo.
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs..
Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.
Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.
Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.
Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.
595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter
á la maison dining
Helheden
Snacks:
Kyllingechips & purløgsmayo.
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Sorte Kalamata oliven.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs
Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.
Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.
Perlehøneterrine
Sorte trompetsvampe, kirsebær, balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie & cognac blanquette sauce.
Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.
Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.
795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter
Leje af kok: 400 kr. i timen
Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.
![Private dining & Gourmet catering - Efterårs menu](/sites/default/files/inline-images/361411475_820787565983761_41189648729583219_n.jpg)
![Private dining - Efterårs menu](/sites/default/files/inline-images/368397660_230494983311455_3111415424005479241_n.jpg)
á la maison dining
Deluxe
Snacks:
Kyllingechips med purløgsmayo
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Sorte Kalamata oliven.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs.
Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.
Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.
Perlehøneterrine
Sorte trompetsvampe, kirsebær, balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie & cognac blanquette sauce.
RAVIOLI
Jordskok, bøgehatte, hasselnødder & sauce på stegt kylling og brunet smør
Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.
Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.
865 kr. pr. person
Min. 8 kuverter
á la maison dining
Exclusive
Snacks:
Kyllingechips med purløgsmayo
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs.
Baerii caviar, blinis, creme fraiche & rødløg.
Sorte Kalamata oliven.
Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.
Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter & muslingesauce.
Jomfruhummer & caviar
Glaskål, karamelliseret stikkelsbær, blomkål, kefir & dild.
Perlehøneterrine
Sommertrøffel, andelever, kirsebærkompot & balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie.
Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg, sennepskorn & sauce bordelaise med røget marv.
Udvalg af tre forskellige oste
Sødt & knækbrød.
Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.
1.200 kr. pr. person
Min. 6 kuverter
Leje af kok: 400 kr. i timen
Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.
![Private dining - Efterårs menu med lækre østers](/sites/default/files/inline-images/386429730_3519755581626548_113275915833916580_n.jpg)
![img](/sites/default/files/inline-images/nj_dining_imgs.jpg)