September/Oktober

Private dining & Gourmet catering - efterårs menu
á la maison dining

Sæson menu
September & Oktober

Oplevelsen 

Snacks:

Kyllingechips & purløgsmayo.
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs..

Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.

Torsk stegt på crouton

Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.

Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.

Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.

595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter

 


á la maison dining

Helheden 

Snacks:
Kyllingechips & purløgsmayo.
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Sorte Kalamata oliven.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs

Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.

Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.

Perlehøneterrine
Sorte trompetsvampe, kirsebær, balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie & cognac blanquette sauce.

Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.

Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.

795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen


Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.

Private dining & Gourmet catering - Efterårs menu

Private dining - Efterårs menu
á la maison dining

Deluxe

Snacks:
Kyllingechips med purløgsmayo
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Sorte Kalamata oliven.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs.

Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.

Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter, crudité & muslingesauce.

Perlehøneterrine
Sorte trompetsvampe, kirsebær, balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie & cognac blanquette sauce.

RAVIOLI
Jordskok, bøgehatte, hasselnødder & sauce på stegt kylling og brunet smør

Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.

Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.

865 kr. pr. person
Min. 8 kuverter


á la maison dining

Exclusive

Snacks:
Kyllingechips med purløgsmayo
Krustade, rejer, dild, lime & ørredrogn.
Østers, syrnet fløde, dildolie & røde ribs.
Baerii caviar, blinis, creme fraiche & rødløg.
Sorte Kalamata oliven.

Hjemmebagt Manitoba brød med saltet økologisk smør.

Torsk stegt på crouton
Persillecreme, perleløg, syltede spæde karotter & muslingesauce.

Jomfruhummer & caviar
Glaskål, karamelliseret stikkelsbær, blomkål, kefir & dild.

Perlehøneterrine
Sommertrøffel, andelever, kirsebærkompot & balsamico vinaigrette med frugtig olivenolie.

Modnet okse i morkelfars
Selleripuré, løg, sennepskorn & sauce bordelaise med røget marv.

Udvalg af tre forskellige oste
Sødt & knækbrød.

Tærte med Callebaut chokolade
Sommerens bær, crumble & hjemmelavet is.

1.200 kr. pr. person
Min. 6 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen


Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.

Private dining - Efterårs menu med lækre østers

1

img