á la maison dining
Sæson menu
Aktuel menu
November - Februar
EXPERIENCE
(3 snacks + 3 retter)
SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme
HJEMMEBAGT BRØD & SMØR
VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque
DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier
HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme
595 kr. pr. pers.
(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)
(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr. time)
á la maison dining
DELUXE
(4 snacks + 4 retter)
SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
Friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme
Grillet brød - tatar - dehydreret tomat - røget vesterhavsost
HJEMMEBAGT BRØD & SMØR
KAMMUSLINGER
Jordskokker - stikkelsbær - hasselnødder - sprød kål - brunet smør -
honning & brændt citron
VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque
DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier
HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme
795 kr. pr pers
(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)
(Der tages forbehold for ændringer i menuen)
(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr time)
á la maison dining
EXCLUSIVE
(5 snacks + 5 retter)
SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
Friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme
Grillet brød - tatar - dehydreret tomat - røget vesterhavsost
Østers - melon - ponzu - passion
HJEMMEBAGT BRØD & SMØR
KAMMUSLINGER
Jordskokker - stikkelsbær - hasselnødder - friterede kål - brunet smør -
honning & brændt citron
VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque
PERLEHØNE TERRINE
Friteret jomfruhummer - blommer i madeira - svampecreme - blanquette - olivenolie
DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier
HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme
995 kr. pr pers
(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)
(Der tages forbehold for ændringer i menuen)
(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr time)