November/December

á la maison dining

Sæson menu
November & December

Experience

Snacks:
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild

Hjemmebagt brød og smør

Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette

Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon

 

– 645 kr. pr. person


á la maison dining

Deluxe

Snacks:
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Krokette af braiseret gris med urtemayo og karse

Hjemmebagt brød og smør

Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette

Mellemret:
Torsk på crouton med ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel og sauce blanquette

Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon

 

– 845 kr. pr. person

 


á la maison dining

Exclusive

Snacks:
Østers
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Krokette af braiseret gris med urtemayo og karse

Hjemmebagt brød og smør

Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette

Mellemret:
Torsk på crouton med ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel og sauce blanquette

Mellemret:
Fyldte ravioli med kammuslinger, syltet skorzonerrod, parfumeret hønseglace, salvie og svampeskum

Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon

 

– 1.045 kr. pr. person