Aktuel menu

á la maison dining

Sæson menu
Aktuel menu
November - Februar

EXPERIENCE

(3 snacks + 3 retter)

SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme

HJEMMEBAGT BRØD & SMØR

VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque

DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier

HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme

595 kr. pr. pers.

(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)

(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr. time)


á la maison dining

DELUXE

(4 snacks + 4 retter)

SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
Friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme
Grillet brød - tatar - dehydreret tomat - røget vesterhavsost

HJEMMEBAGT BRØD & SMØR

KAMMUSLINGER
Jordskokker - stikkelsbær - hasselnødder - sprød kål - brunet smør -
honning & brændt citron

VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque

DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier

HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme

 795 kr. pr pers

(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)

(Der tages forbehold for ændringer i menuen)

(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr time)


á la maison dining

EXCLUSIVE

(5 snacks + 5 retter)

SNACKS
Gougéres - trøffelcreme - sortfodsskinke
Hjertevaffel - rørt salat på skaldyr - radiser
Friteret duroc gris - karamelliseret æble - løg creme

Grillet brød - tatar - dehydreret tomat - røget vesterhavsost
Østers - melon - ponzu - passion

HJEMMEBAGT BRØD & SMØR

KAMMUSLINGER
Jordskokker - stikkelsbær - hasselnødder - friterede kål - brunet smør -
honning & brændt citron

VESTERHAVSTORSK PÅ CROUTON
Græskar - ristede kerner - broccoli asparges - urteolie - vadouvan bisque

PERLEHØNE TERRINE
Friteret jomfruhummer - blommer i madeira - svampecreme - blanquette - olivenolie

DANSK FRILANDSAND
Dehydreret rødbede - perleløg - kirsebær - radicchio - timian - varme krydderier

HVID & MØRK CHOKOLADE
Solbær - lys brownie - kakao - tonka iscreme

995 kr. pr pers

(Tilkøb af 3 danske oste & tilhørende garniture 145,- pr. pers.)

(Der tages forbehold for ændringer i menuen)

(Kokken er ikke inkluderet i kuvert prisen - 400kr pr time)