á la maison dining
Sæson menu
November & December
Experience
Snacks:
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild
Hjemmebagt brød og smør
Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette
Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce
Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon
– 645 kr. pr. person
á la maison dining
Deluxe
Snacks:
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Krokette af braiseret gris med urtemayo og karse
Hjemmebagt brød og smør
Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette
Mellemret:
Torsk på crouton med ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel og sauce blanquette
Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce
Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon
– 845 kr. pr. person
á la maison dining
Exclusive
Snacks:
Østers
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk og dild
Berliner med sortfodsskinke, trøffel og lagret ost
Krokette af braiseret gris med urtemayo og karse
Hjemmebagt brød og smør
Forret:
Rimmet laks med basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité og vinaigrette
Mellemret:
Torsk på crouton med ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel og sauce blanquette
Mellemret:
Fyldte ravioli med kammuslinger, syltet skorzonerrod, parfumeret hønseglace, salvie og svampeskum
Hovedret:
Andebryst med sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme og portvinssauce
Dessert:
Marmoreret blondie med passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade og is på Pisang Ambon
– 1.045 kr. pr. person