November/December

á la maison dining

Sæson menu
November & December

Experience

Snacks:
Berliner, sortfodsskinke, trøffel & lagret ost
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk & dild

Hjemmebagt brød & smør

Forret:
Rimmet laks, basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité & vinaigrette

Hovedret:
Andebryst, sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme & portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie, passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade & is på Pisang ambon

- 645 kr. pr. person


á la maison dining

Deluxe

Snacks:
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk & dild
Berliner, sortfodsskinke, trøffel & lagret ost
Krokette af braiseret gris, urtemayo & karse

Hjemmebagt brød & smør

Forret:
Rimmet laks, basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité & vinaigrette

Mellemret:
Torsk på crouton, ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel & sauce blanquette

Hovedret:
Andebryst, sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme & portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie, passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade & is på Pisang ambon

- 845 kr. pr. person


á la maison dining

Exclusive

Snacks:
Østers
Hjertevaffel med rørt skaldyrssalat
Sprød canapé med rejer, syltet agurk & dild
Berliner, sortfodsskinke, trøffel & lagret ost
Krokette af braiseret gris, urtemayo & karse

Hjemmebagt brød & smør

Forret:
Rimmet laks, basilikum, bagte tomater, syltet glaskål, crudité & vinaigrette

Mellemret:
Torsk på crouton, ørredrogn, jordskokker, syltet kartoffel & sauce blanquette

Mellemret:
Fyldte ravioli, kammuslinger, syltet skorzonerrod, parfumeret hønseglace, salvie & svampeskum

Hovedret:
Andebryst, sprøde kartofler, rødbeder, solbær, trøffelcreme & portvinssauce

Dessert:
Marmoreret blondie, passionsfrugt, krystalliseret hvid chokolade & is på Pisang ambon

-1.045 kr. pr. person