Januar/februar

á la maison dining

Sæson menu
Januar & Februar

Experience menu

Snacks:
Berliner, sortfodsskinke, trøffelcreme & Vesterhavsost
Canapé med citrus-rimmet laks, hyben & basilikum
Hjertevaffel med dild & rørt salat af skaldyr

Hjemmebagt brød & Pisket smør
Små manitobabrød med hvid sesam & maltbaguette med græskar- og solsikkekerner hertil pisket smør

Forret:
Torsk stegt på crouton, mango, fennikel, kål & muslinge bisque med vadouvan

Hovedret:
Mørbrad af dansk okse, pomme purée, persillecreme, selleri, løg & trøffelsauce

Dessert:
Danske æbler, hvid chokolade, tonka & vanilje

 

– 675 kr.
(min. 12 personer)

Tilkøb af petit fours:
3 forskellige stk. 95 kr. pr. person

Tilkøb af vinmenu:
350 kr. pr. person


á la maison dining

Deluxe menu

Snacks:
Berliner, sortfodsskinke, trøffelcreme & Vesterhavsost
Grillet naanbrød & rørt tatar af krogmodnet dansk okse
Canapé med citrus-rimmet laks, hyben & basilikum
Hjertevaffel med dild & rørt salat af skaldyr

Hjemmebagt brød & Pisket smør
Små manitobabrød med hvid sesam & maltbaguette med græskar- og solsikkekerner hertil pisket smør

Forret:
Torsk stegt på crouton, mango, fennikel, kål & muslinge bisque med vadouvan

Mellemret:
Terrine på fransk landkylling, hengemte kirsebær, krydret olivenolie, balsamico & sauce blanquette på brunet smør
 

Hovedret:
Mørbrad af dansk okse, pomme purée, persillecreme, selleri, løg & trøffelsauce
 

Dessert:
Danske æbler, hvid chokolade, tonka & vanilje
 

– 875 kr.
(min. 10 personer)

Tilkøb af petit fours:
3 forskellige stk. 95 kr. pr. person

Tilkøb af vinmenu:
450 kr. pr. person


á la maison dining

Exclusive menu

Snacks:
Østers á la maison
Berliner, sortfodsskinke, trøffelcreme & Vesterhavsost
Krokette af braiseret Duroc gris, urtemayo & karse
Canapé med citrus-rimmet laks, hyben & basilikum
Hjertevaffel med dild & rørt salat af skaldyr

Hjemmebagt brød & Pisket smør
Små manitobabrød med hvid sesam & maltbaguette med græskar- og solsikkekerner hertil pisket smør

Forret:
Torsk stegt på crouton, mango, fennikel, kål & muslinge bisque med vadouvan
 

Mellemret:
Terrine på fransk landkylling, hengemte kirsebær, krydret olivenolie, balsamico & sauce blanquette på brunet smør
 

Mellemret:
Stegte kammuslinger, grillet græskar/piement creme, bagte tomater, syltet skorzonerrod, ristede hasselnødder, urteolie & hummersauce med citrus
 

Hovedret:
Mørbrad af dansk okse, pomme purée, persillecreme, selleri, løg & trøffelsauce
 

Dessert:
Danske æbler, hvid chokolade, tonka & vanilje
 

– 1.075 kr.
(min. 8 personer)

Tilkøb af petit fours:
3 forskellige stk. 95 kr. pr. person

Tilkøb af vinmenu:
550 kr. pr. person


á la maison dining

3 RETTERS á la maison dining

Hjemmebagt brød & Pisket smør
Små manitobabrød med hvid sesam & maltbaguette med græskar- og solsikkekerner hertil pisket smør

Forret:
Torsk stegt på crouton, mango, fennikel, kål & muslinge bisque med vadouvan

Hovedret:
Mørbrad af dansk okse, pomme purée, persillecreme, selleri, løg & trøffelsauce
 

Dessert:
Danske æbler, hvid chokolade, tonka & vanilje
 

– 650 kr.
(min. 20 personer)

Tilkøb af petit fours:
3 forskellige stk. 120 kr. pr. person

Tilkøb af vinmenu:
300 kr. pr. person