JUNI/JULI

á la maison dining

Sæson menu
Juni & Juli

Experience

Snacks:

Grillet naanbrød & oksetatar
Sprød canapé med rimmet laks, padron peber & mynte
Glaskål, rygeost & ristede kerner

Brød & smør

Torsk, danske ærter, tomater artiskok & letrøget blanquette sauce

Krogmodnet okse, pomme puré, asparges, syltede sennepskorn & rødvinsglace

Danske jordbær på hyldeblomstmousse med sablébund, lemoncurd, floral marengs & verbena iscreme

595 kr. pr. person
 


á la maison dining

Deluxe

Snacks:
Berliner, lagret ost, trøffel & sortfodsskinke
Grillet naanbrød & oksetatar
Sprød canapé med rimmet laks, padron peber & mynte
Glaskål, rygeost & ristede kerner

Brød & smør

Kammusling, Stikkelsesbær, grønne jordbær, melon, nektarin, estragon & musling

Torsk, danske ærter, tomater, artiskok & letrøget blanquette sauce

Krogmodnet okse, pommes puré, asparges, syltede sennepskorn & rødvinsglace

Danske jordbær på hyldeblomstmousse med sablébund, lemoncurd, floral marengs & verbena iscreme

795 kr. pr. person


á la maison dining

Exclusive

Snacks:
Østers, gin, rabarber & solskærm
Berliner, lagret ost, trøffel & sortfodsskinke
Grillet naanbrød & oksetatar
Sprød canapé med rimmet laks, padron peber & mynte
Glaskål, rygeost & ristede kerner

Brød & smør

Kammusling, stikkelsesbær, grønne jordbær, melon, nektarin, estragon & musling

Torsk, danske ærter, tomater, artiskok & letrøget blanquette sauce

Ravioli fyldt med taskekrabbe og ricotta, hvide asparges, parfumeret hønseglace & champagne beurre blanc
Jordskok, bøgehatte, hasselnødder & sauce på stegt kylling og brunet smør

Krogmodnet okse, pomme puré, asparges, syltede sennepskorn & rødvinsglace
Selleripuré, løg i variation, sennepskorn & sauce bordelaise.

Danske jordbær på hyldeblomstmousse med sablébund, lemon curd, floral marengs & verbena iscreme

995 kr. pr. person
 


á la maison dining

Signature

Snacks & tilhørende champagne:
Østers, gin, rabarber & sødskærm
Berliner, lagret ost,  trøffel & sortfodsskinke
Grillet naanbrød & oksetatar
Sprød canapé med rimmet laks, padron peber & mynte
Glaskål, rygeost & ristede kerner

Brød & smør

Caviar en suprise

Kammusling, karamelliseret stikkelsbær, caviar & muslingeboullion

Pighvar, rogn, bouguet garni & fumét

Hummer, creme & bisque med citrus

Foie gras terrine, abrikos, hvidløg & Madeira

Vagtel, morkel, asparges & sauce Supreme

3 oste med sødt & knækbrød

Chokolade, fersken, hindbær & olivenolie

Petit fours

1.495 kr. pr. person