November/December

1
á la maison dining

Sæson menu
November & December

Oplevelsen 

FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.

KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo

SALTMANDLER

BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise

KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette

FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce

HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.

595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter

 


á la maison dining

Helheden 

FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.

KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo

SALTMANDLER

SORTE KALAMATA OLIVEN

BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise

KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette

FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette

FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce

HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.

795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter

1

1
á la maison dining

Deluxe

FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.

CONFIT DE CANARD CROQUETTE
Abrikos & salvie

KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo

SALTMANDLER

BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise

KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette

FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette

FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce

UDVALG AF 3 OSTE
Sødt & knækbrød

HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.

865 kr. pr. person
Min. 8 kuverter


á la maison dining

Exclusive

FINE DE CLAIRE ØSTERS:
Frugtig olivenolie & citron.

CONFIT DE CANARD CROQUETTE
Abrikos & salvie

CAVIAR
Vaffel & creme fraiche

KYLLINGECHIPS
& purløgsmayo

SALTMANDLER

SORTE KALAMATA OLIVEN

BRØD
Hjemmebagt foccacia med tørret sort oliven & rosmarin hertil økologisk smør med sydesalt fra Thise

KAMMUSLINGTATAR
Frisk lime, pisket creme fraiche, karamelliseret stikkelsbærpuré & æble/estragon vinaigrette

BBQ TORSK
Hokkaidopuré, syltet spæde karotter, timianolie & skaldyrsbisque

FASANTERRINE
Syltede sorte trompetsvampe, kirsebærkompot, kirsebær broken gel med sichuanpeber, balsamico vinaigrette & cognac blanquette

FRILANDSKALV
Sprød kartoffel, selleripuré, glaseret rødbede, figen & morkelsauce

UDVALG AF 3 OSTE
Sødt & knækbrød

HVID CHOKOLADEMOUSSE TÆRTE
Æblekompot med vanilje, citronverbena, havrekrumble & vaniljeis.

1.200 kr. pr. person
Min. 6 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen


Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.

1