April/maj

Private dining & Gourmet catering - efterårs menu
á la maison dining

Sæson menu
April & Maj

Experience 

Naanbrød, krogmodet okse & røget marv
Berliner, sortfodsskinke & trøffel
Sprød pandekage, urtecreme & sæsonens urter og blomster

Brød & smør

Nye kartofler, rogn, ramsløg & Vin jaune

Farseret fransk landkylling, asparges & stenbiderrogn

Rabarber, hvid chokolade, vanilje & skovmærke

595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter

 


á la maison dining

Deluxe

Østers
Naanbrød, krogmodet okse & røget marv
Berliner, sortfodsskinke & trøffel
Sprød pandekage, urtecreme  sæsonens urter og blomster

Brød & smør

Nye kartofler, rogn, ramsløg & Vin jaune

Slethvar, citrusfrugter, fennikel, bladselleri & muslingeskum

Farseret fransk landkylling, asparges & stenbiderrogn

Rabarber, hvid chokolade, vanilje & skovmærke

795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen

Private dining & Gourmet catering - Efterårs menu

Private dining - Efterårs menu
á la maison dining

Exclusive

Østers
Naanbrød, krogmodet okse & røget marv
Berliner, sortfodsskinke & trøffel
Sprød pandekage, urtecreme & sæsonens urter og blomster
Tærte, foie gras, Madeira & kumquat

Brød & smør

Nye kartofler, rogn, ramsløg & Vin jaune

Danske blæksprutter, lardo, tomater & basilikum

Slethvar, citrusfrugter, fennikel, bladselleri & muslingeskum

Farseret fransk landkylling, asparges & stenbiderrogn

Rabarber, hvid chokolade, vanilje & skovmærke

995 kr. pr. person
Min. 8 kuverter


á la maison dining

Signature

Snacks & champagne:

Østers
Berliner, sortfodsskinke & trøffel
Sprøde pandekager, creme & musling
Tærte, foie gras, madeira & kumquat
Naanbrød, krogmodnet okse & røget marv

Brød & smør

Caviar en surprise

Kammusling, karamelliseret stikkelsbær, caviar & muslingebouillon

Pighvar, rogn, bouguet garni & fumét

Hummer, creme & bisque med citrus

Foie gras terrine, abrikos, hvidløg & Madeira

Vagtel, morkel, asparges & sauce Supreme

Oste:

5 oste med sødt & knækbrød


Dessert:

Chokolade, fersken, hindbær & olivenolie

Petit fours

-1.495 kr. pr. person
Min. 6 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen
Leje af tjener: 225 kr. i timen (påkrævet ved mere end 12 personer)
Kørselsgebyr: Afhænger af lokation

Private dining - Efterårs menu med lækre østers

1

img