Marts/April

Private dining & Gourmet catering - efterårs menu
á la maison dining

Sæson menu
Marts & April

Experience 

Snacks:

Pani Puri & tatar
Krustade, snekrabbe & porre
Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost

Brød & smør

Torsk, spinat, persille & musling

Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & Bordelaise

Blondie, citrus, vanilje & mango

595 kr. pr. person
Min. 10 kuverter

 


á la maison dining

Deluxe

Snacks:

Pani Puri & tatar
Krustade, snekrabbe & porre
Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost
Trøffeltoast med luftig  mornaysauce

Brød & smør

Stenbiderrogn, kål & reduceret fløde

Torsk, spinat, persille & musling

Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & Bordelaise

Blondie, citrus, vanilje & mango

795 kr. pr. person
Min. 8 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen


Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.

Private dining & Gourmet catering - Efterårs menu

Private dining - Efterårs menu
á la maison dining

Exclusive

Snacks:

Pani Puri & tatar
Krustade, snekrabbe & porre
Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost
Trøffeltoast & luftig svampecreme
Æg med æg & crouton

Brød & smør

Stenbiderrogn, fermenteret kål, krondild & reduceret fløde

Torsk, spinat, persille & musling

Oksemørbrad, sprød kartoffel, ramsløg, små karotter, grillede løg & Bordelaise

3 oste, sødt & knækbrød

Blondie, citrus, vanilje & mango

995 kr. pr. person
Min. 8 kuverter


á la maison dining

Signature

Snacks & champagne:

Østers
Caviar en surprise
Sprøde pandekager, creme & musling
Rødbede & foie gras
Quice Lorraine med Sortefods skinke, karamelliserede løg & Vesterhavsost

Brød & smør

Kammusling, karamelliseret stikkelsbær, caviar & muslingebouillon

Pighvar, bouguet garni & fumét

Hummer, creme & bisque med citrus

Foie gras terrine, abrikos, hvidløg & Madeira

Vagtel, morkel, borretaneløg & stenbiderrogn 

 

Oste:

5 oste med sødt & knækbrød


Dessert:

Chokolade, tonka, solbær & Karl Johan

Petit fours

1.695 kr. pr. person
Denne menu indeholder champagne som er nøje udvalgt til vores snacks
Min. 6 kuverter

Leje af kok: 400 kr. i timen


Kørsel til Sjælland: 1.200 kr.
Kørsel i Trekantsområdet: 500 kr.
Kørsel længere end Trekantsområdet i Jylland: 700 kr.
Kørsel på Fyn: 350 kr.

Private dining - Efterårs menu med lækre østers

1

img