Badeolie

Vores badeværelse på overetagen er så småt ved at tage form, og jeg er selvfølgelig allerede begyndt at indrette oppe i mit hoved. Jeg har en idé om, at jeg gerne vil have shampoo osv. i brune flasker, så det hele ser pænt og ens ud. Jeg gik så i gang med at lede efter brune flasker og fandt en fantastisk hjemmeside, nemlig http://www.urtegaarden.dk. Her kan man få alt i brunt (og klart) emballage – fra flasker til krukker i både plastik og glas – til priser mellem  5 og 25 kr. Så jeg bestilte en af hver!:-) (se http://www.urtegaarden.dk/emballage hvis du selv vil have fingrene i de lækre flasker og krukker).

Udover lækkert emballage, har de også opskrifter på alverdens sæber, olier, cremer, kosmetikprodukter osv. som man selv kan lave, og det var her jeg faldt over opskriften på badeolie. Vi skal nemlig have badekar på vores nye badeværelse, så jeg gik naturligvis straks i gang med at lave badeolien! Her kan jeg så godt mærke at min mand og jeg prioriterer lidt forskelligt i byggeprocessen… Og nej, det kan da godt være der mangler nogle detaljer, som f.eks. fliser, toilet, bruser, og at badekarret stadig er i emballage, men NÅR det så er klar, så er vi dæleme bare klar til et lavendelbad, og så tror jeg nok lige, der er nogen, der anderkender vigtigheden af badeolie!

Den kan bruges til alle aldre og er uden duft, men jeg valgte selv at tilsætte en æterisk lavendelolie til halvdelen (til mor (og far, bare vent…)) og en slikaroma med duft af fersken til den anden halvdel (til ungerne). Lavendelbadeolien blev virkelig god, men den med fersken slikaroma blev lidt flad, da det ikke duftede så meget igennem. Hvis jeg skal lave en ny omgang på et tidspunkt, vil jeg nok bruge en æterisk olie med appelsin til ungerne i stedet. I opskriften er der til 500 ml og jeg valgte at putte det i 100 ml flasker. Inden jeg hældte olien i flaskerne, dryppede jeg 15 dråber lavendelolie i bunden på de flasker, jeg gerne ville have med den duft og 30 dråber fersken slikaroma i hver af de andre. Så vendte jeg forsigtigt rundt, så det blev blandet. Et voilà!

Dette indlæg er i øvrigt ikke sponsoreret – jeg er bare vild med Urtegaardens produkter!:-) Tjek det ud, der er sikkert også noget, der frister dig;-)

Kærlig hilsen,

Stine