Enhjørning-fodbadesalt

Jeg lavede denne fodbadesalt til min datter, så vi kunne lave en lille mor-datter “hjemme-spa” (se indlæg om pebermynte-fodbad til mor her:-)) Min datter er ellers ikke meget til “tøsede” ting, men fodbad elsker hun bare! Hun fik sin egen lille krukke med et fint enhjørningklistermærke fra Søstrene Grene, som jeg havde i gemmerne, og hun var ovenud lykkelig:-) Hun ville prøve det med det samme og da vi hælder det i vandet, spørger jeg hende, om ikke hun synes det dufter godt, hvortil hun svarer: “Jo, mor, jeg har lugtet til det – det dufter af enhjørning!” Og jeg kan da i grunden ikke udelukke, at pebermynte og lavendel er lige præcis hvad enhjørninger dufter af!:-) Så det er altså det det er – fodbadesalt med duft af enhjørning:-)

Opskrift:

1 dl groft salt

1/2 dl Himalaya salt

1/2 dl bagepulver

3 dråber rød frugtfarve

10 dråber pebermynteessens

2 dråber lavendelolie

Et lille glas + evt. klistermærke

Bland groft salt, Himalaya salt, essens, olie og bagepulver i en skål. Den pebermynteessens, jeg har brugt, er bare sådan en til bagværk fra supermarkedet, men man kan selvfølgelig også vælge en rigtig pebermynteolie. Lavendelolien er en æterisk olie fra Urtegaarden. Tilsæt rød frugtfarve (man kan jo tage en dråbe ad gangen indtil man får den ønskede lyserøde farve).

Hæld fodbadesalten på glasset og dekorer med hvad end din lille prinsesse synes er fint:-) Man kan jo sætte en label på, hvis man vil. Jeg har lavet labels med en gammeldags Dymo fra Bog og Idé.